Чоловік із Млинівщини за власні кошти придбав джипа «євробляху» і передав бійцям

09.01.2019 23:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Волонтерська вахта Володимира Тутевича з Підлозців триває відтоді, як розпочалися війна на сході України: тоді Володимир Максимович очолював Млинівську районну раду, але за службовими клопотами знаходив час і можливість долучатися до активної підтримки захисників України. Скажімо, в 2015 році він придбав за власні кошти і передав в один із фронтових підрозділів автомобіль «Фольксваген».

За чотири  роки волонтер із Підлозців звершив до захисників України тридцять волонтерських поїздок, доставляючи їм необхідні на війні речі. Немає потреби перелічувати їх: як кажуть, на фронті чудово знають, хто є хто і хто чого вартий. Нещодавно Володимир Тутевич  зробив чудовий різдвяний подарунок українським воякам: за власні кошти придбав «євробляху» - джипа «Форд-Маврік», відремонтував його, замінив деякі вузли і передав бійцям 128-ої окремої  гірсько-штурмової бригади: під час попередніх поїздок на фронт воїни цього підрозділу просили волонтера з Млинівщини пособити автівкою.

До речі, передача іномарки відбулася напередодні різдвяних свят під час 31-ої поїздки пана Володимира на війну…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews