Успішна письменниця Ірина Баковецька-Рачковська проведе у Рівному арт-тренінг

28.01.2019 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині багато творчих людей, але чимало з них не наважуються випробувати власні сили, реалізувати ідеї та наблизитись до здійснення мрій.

null
 

Ірина Баковецька-Рачковська, письменниця та виконавиця, голова Рівненської обласної організації Спілки письменників України, вже не вперше проводить серію тренінгів для творчих людей.

Перші заняття успішно стартували минулоріч, а тепер з новими силами та ідеями письменниці з Березного матимуть продовження і в 2019 році.

Так, 16 лютого усіх бажаючих чекають на одноденному інтенсиві!

«Багато хто цікавиться продовженням арт-тренінгів, адже грудневу зустріч було перенесено у зв'язку із особистими питаннями та дописанням нової майбутньої книги. Отож, пишіть у приват», - розповідає Ірина Баковецька-Рачковська. - Авторський курс тренінгів насамперед для тих, хто хоче реалізувати себе в творчості але не знає, з чого почати, як долати негаразди та встигати при цьому жити».

 

null
Фото з мережі Інтернет

Ірина Баковецька-Рачковська - непересічна письменниця, громадська діячка та мама трьох дітей, що встигає будувати успішну кар’єру і при цьому приділяти час та увагу сім’ї. Ірина – Голова Рівненської організації Спілки письменників Рівненщини. Для виконання власних творів вона заснувала новий жанр, який ніхто не в змозі скопіювати чи повторити. На початку 2018 року пані Ірина випустила у світ психологічний детектив «Пластилін», що наробив ґвалту в різних пристойних і не дуже колах і в короткий термін потряс літературний простір України. Ця енергійна жінка хоче допомогти талановитим людям, що стають на стежку реалізації власного потенціалу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews