Поблизу Сарн перекинувся автобус з людьми: трьох осіб доставили до лікарні

Вчора, 30 січня, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» на виїзді із міста Сарни близько 15-ої години у кювет злетів рейсовий автобус.

31.01.2019 10:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Поліцейські попередньо встановили, що водій маршрутного автобуса «Mercedes-Benz» сполученням «Сарни-Рокитне» не врахував дорожню обстановку та стан покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив занос транспортного засобу з подальшим перекиданням у кювет. У салоні маршрутки перебувало 10 осіб, трьох із яких доставили до лікарні, ще трьом надали медичну допомогу на місці.  

null
 Фото  з сайту нацполіції України

Водій за зовнішніми ознаками був тверезий, однак у нього відібрали зразки крові на предмет сп’яніння. 

Питання про внесення відомостей за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України вирішується.  

null
 Фото  з сайту нацполіції України

 Джерело: Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/dtp/poblizu-sarn-perekinulasya-marshrutka-trox-osib-dostavili-do-likarni/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews