На сесії Рівненської обради депутатам знову не дали можливості звернутися до людей – Микола Кучерук

З такими словами звернувся до ЗМІ та громадськості Рівненщини Микола Кучерук, голова Рівненської обласної організації Партії ВО «Батьківщина»

19.03.2019 12:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 Про що саме йшлося? Подаємо текст звернення. 

- Йшлося про скандал довкола клану Свинарчуків, який засів в «Укроборонпромі», займаючись відкритим мародерством, корупцією та нищенням ВПК України. 

Фракція партії ВО «Батьківщина» пропонувала депутатам звернутися до мешканців Рівненщини та закликати їх – 31 березня своїм голосуванням – зупинити корупцію в Україні. 

Але влада зробила все, щоби такого звернення не було. Щоби Порошенко та його оточення в цьому зверненні – не згадувалися. Наче це не вони розвели безпрецедентну корупцію в Україні. 

Тож офіційно викликаю голову Рівненської ОДА, Олексія Муляренка на дебати, аби публічно обговорити ці питання. Досить творити беззаконня і обманювати людей. Виходьте на відкриту розмову. 

Поговоримо про бурштин, про ліс; про надра, які розкрадають і про дороги, яких немає. Люди повинні знати правду. Тому іще раз кажу Муляренку: «Досить ховатися. Виходьте на дебати!» 

Пропоную голові РОДА самому обрати найбільш зручний для нього інформаційний майданчик у Рівному для такої дискусії у прямому ефірі. 

 

З повагою, Микола Кучерук

Голова Рівненської обласної організації

Партії ВО «Батьківщина»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews