Рятувальники провели пізнавальну екскурсію для учнів початкових класів

25.04.2019 08:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності, 24 квітня, до 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Володимирець на екскурсію завітали діти початкових класів Володимирецької загальноосвітньої школи № 1.

null

Під час екскурсії вогнеборці розповіли дітям про побут та будні частини, показали спеціальні приміщення, техніку, пожежно-технічне оснащення. Однак особливо раділа малеча, коли пощастило поміряти захисний одяг рятувальника, потримати в руках спеціальне обладнання, посидіти в кабіні пожежного автомобіля, та спробувати поуправлятися із пожежним стволом.

null

Основний акцент представники пожежної частини зробили на те, що безпека людини в першу чергу залежить від її особистих дій, а головне досвіду та знань. Тож, в доступній для дітей формі було доведено базові правила пожежної безпеки вдома, в навчальному закладі та під час відпочинку. Як відмічають рятувальники ДПРЧ-11, такі виховні заходи потрібно проводити постійно, адже саме діти цієї вікової категорії підпадають під найбільший ризик потрапити у біду через цікавість до забороненого.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини