Олексій Муляренко відзначив колектив Льонокомбінату - лідера галузі легкої промисловості

12.06.2019 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До Дня працівника легкої промисловості голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко відвідав підприємство та вручив почесну грамоту для власника – Олега Червонюка.

ТОВ«Т-Стиль» було засновано 2008 року на базі Рівненського Льонокомбінату. Сфера діяльності – текстильна промисловість.

«На сьогоднішній день ми є лідером в галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. На підприємстві задіяні 19 швейних бригад, є окремий закрійний цех. Загалом це півтори тисячі працівників», - розповідає власник Льонокомбінату Олег Червонюк.

Підприємство виготовляє тканину різного типу: кулірка, піке, плюшева, інтерлок та інші. Тут реорганізовано та відремонтовано значну частину цехів, де здійснюється виробництво трикотажного полотна, шиється готовий одяг на найсучаснішому високопродуктивному обладнанні від найкращих світових виробників.

«Динаміка розвитку Льонокомбінату просто вражає. Масштабне підприємство у Рівному дає нашим людям робочі місця і популяризує імідж місцевого виробника, який і конкурентноспроможний, і якісний, і сучасний. Відмічу, що Льонокомбінат постійно впроваджує найновітніші технології у виробництві, обладнанні. Молодці, і керівник, який задає темп, і колектив, що відповідає високим європейським стандартам. Це ми підтверджуємо відзнакою від Рівненської облдержадміністрації», - зазначив Олексій Муляренко.

За матеріалами РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews