Костопільські рятувальники контролюють пожежну безпеку на хлібних ланах

04.07.2019 11:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

На Костопільщині розпочалася жнивна кампанія.

Як свідчить статистика, ризик виникнення пожеж на полях спричинюють спекотна погода та людський фактор. Навіть невеличка іскра може призвести до масштабної пожежі на хлібних масивах.

З метою запобігання виникнення пожеж у місцях збору та зберігання врожаю, 2 липня рятувальники провели профілактичне відпрацювання на території Звіздівської сільської ради.

Під час спілкування з аграріями, працівники ДСНС наголосили на дотриманні правил безпеки під час роботи в полі. Крім того, оглянувши зернозбиральну техніку, рятувальники зауважили, що техніка, яка працює в полі має бути обов’язково справною та оснащеною первинними засобами пожежогасіння.

Вручаючи комбайнерам інформаційні листівки, співробітники Служби порятунку розповіли, що у період активної фази збору врожаю ранніх зернових культур категорично забороняється  розпалювати багаття, застосовувати відкритий вогонь на хлібних масивах і поблизу них.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини