На Острожчині готуються до традиційного щорічного фестивалю "Новомалинська Любава"

Фестивальну сцену запалить «Mad Heads»

07.07.2019 21:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Традиційне свято музики, культури й народних традицій відбудеться в селі Новомалин Острозького району поблизу замку в неділю, 28 липня.

Організатори вже визначилися з тим, хто цьогоріч запалюватиме сцену фестивалю. Спеціальним гостем «Новомалинської Любави» стане гурт «Mad Heads – УкраїнСКА».

null
 Фото з сайту Острог. Район

Попередньо організатори вже анонсували дитячу програму та ярмарок народних майстрів.

Детальна програма фестивалю буде оприлюднена згодом.

Фестиваль “Новомалиська Любава” приваблює численних шанувальників народних традицій, адже щороку фестиваль підтримує майстрів народних ремесел. Про це повідомляють на сторінці Острозької РДА у Facebook.

null
 Фото з сайту Острог. Район

«Ми продовжуємо цю чудову українську традицію ярмаркування, де ви зможете і смачно попоїсти, і знайти автентичні українські речі, і навіть навчитися їх робити самотужки. Тому варто приїздити на фестиваль заздалегідь, щоб встигнути придбати цікаві унікальні хендмейди від народних майстрів, зліпити глечик власними руками та скуштувати смоколиків національної кухні», - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews