У Рівному в рамках проєкту «Шлюб за добу» одружилась тисячна пара наречених

08.08.2019 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тисячний «Шлюб за добу» уклали 7 серпня у Рівному. Церемонія одруження відбулась у Міському будинку культури. Ювілейною парою наречених стали Віктор Меліка та Тетяна Кирилюк.

– Ми вже чотири роки разом. Проживаємо за кордоном. Приїхали на деякий час до Рівного, але вже за тиждень знову будемо повертатися назад. Не маючи багато часу, вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу», щоб швидко одружитися.  Заяву подали 2 серпня, а вже сьогодні стали чоловіком та дружиною. Дуже раді, що існує такий гарний і якісний сервіс, який дає можливість одружитися у скорочені строки, – поділились враженнями наречені.

null
 Фото прес-служба Рівненської юстиції

Начальниця Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук також привітала подружжя із одним із найщасливіших днів у їхньому житті та побажала сімейного щастя, любові та злагоди.

null
 Фото прес-служба Рівненської юстиції

– Сьогодні – особливий день у вашому житті. Адже ви стали ювілейною тисячною парою, яка скористалась пілотним проектом Мін’юсту «Шлюб за добу» саме у Рівному. Бажаю вам берегти своє кохання, підтримувати і допомагати одне одному. І, звичайно, сподіваємося, що невдовзі ви скористаєтеся ще одним зручним сервісом Міністерства юстиції, а саме отримаєте свідоцтво про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку, – звернулась до наречених Оксана Сальчук.

null
 Фото прес-служба Рівненської юстиції

За словами керівника управління юстиції, послуга «Шлюб за добу» набуває все більшої популярності на Рівненщині і кількість наречених, які нею користується, збільшується з кожним роком. Так, якщо у 2017 році було укладено 293 «швидких шлюби», то у 2018 – 527. А за сім місяців цього року вже 414. До того ж статистика розлучень свідчить про те, що такі шлюби досить міцні. Адже за два попередні роки було лише 19 розлучень з-поміж пар, які одружились у скорочені строки.

Нагадаємо, що послуга «Шлюб за добу» діє у Рівному з січня 2017 року. А з січня та лютого 2018 року одружитися у скорочені строки можна також у Дубно та Сарнах відповідно. Відтоді у Дубенському замку уклали 138 «Шлюбів за добу», у готелі «Случ», що у Сарнах – 114.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews