Сюрпризом для млинівчан став візит рівнянки, що у 76 років підкорила Ельбрус!

19.08.2019 17:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Своєрідним сюрпризом для млинівчан і гостей селища минулої неділі став візит у селище і виступ перед його мешканцями Надії Косміаді - доньки всесвітньо відомого і навіть легендарного художника, скульптора Георгія Косміаді.

 Літня жінка щиро зізналася, що рада гостювати у Млинові й наголосила: «Великий дарунок українцям від Незалежності, бо мають волю і свободу». Втішена пані Надія перебуванням у селищі й тим, що тут її тато колись влаштовував виставку своїх картин. Після багатьох десятиріч перебування за кордоном Надія Косміаді залишила ситу Німеччину і повернулася в Рівне: а виїхала з міста 1940 року, коли їй було 16 років.

Нині вона тішиться від того, що мешкає в атмосфері повної свободи, що тут люди мають право на життєвий вибір. Вона також висловила надію, що сонячна Україна зробить відчутні кроки до процвітання і ми будемо гордитися з того.

null
Фото Віталія Тарасюка

А ще кожному із нас варто заразитися життєдайною енергетикою, яка пульсує в серці й тілі цієї мудрої і вічно молодої жінки: у 76 років ця мужня і сильна жінка ще займалася альпінізмом і навіть у цьому віці підкорила Ельбрус. Хіба  це не громадянський подвиг!

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews