На Поліссі ремонтують школи

06.11.2019 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У навчальних закладах Володимирецького та Рокитнівського районів буде тепліше.

Вперше за 50 років відремонтували покрівлю школи в селі Полиці Володимирецького району. Старий дах розібрали, замінили каркас із балок та крокв, а на нього вистелили нове покриття.

На фото школа в селі Полиці Володимирецького району

«Стара покрівля всюди протікала, навіть у відносно новому 20-річному корпусі початкових класів. Місцями навіть провалювалася, – розповідає директор школи Віра Рубаха. - Ця вода стікала стінами, а вони руйнувались і їх треба було постійно ремонтувати».

На черзі утеплення, встановлення водостічної системи та дверей на фронтонах, облаштування протипожежного виходу на горище.

На фото Володимирецька ЗОШ №1

Також завершується капітальний ремонт покрівель Володимирецького НВК та Володимирецької ЗОШ №1. Ще у минулому році дахи цих шкіл повністю перекрили, замінили і несучі конструкції. Цьогоріч улаштували підвісні жолоби, встановили водостічні труби, коліна, відливи та лійки, огородили покрівлі перилами.

Сновидовицька ЗОШ, що на Рокитнівщині, матиме новий фасад. Стіни закладу обшивають металопрофілем та утеплюють. Також в школі облаштовують котельню та міняють внутрішню систему опалення – замість пічного типу заклад обігріватиме сучасний котел, що дозволить самостійно регулювати подачу тепла.

На фото Сновидовицька ЗОШ Рокитнівського району

 
За матерiалами прес-служби РОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews