Спортсмени з вадами слуху та наслідками ДЦП змагалися за Відкритий кубок Рівненської області з футзалу

18.12.2019 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14-15 грудня 2019 року в м. Рівне в спортивному залі Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП відбувся Відкритий кубок Рівненської області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху та наслідками ДЦП, присвячений Дню Святого Миколая.

У змаганнях брали участь 63 спортсмена з інвалідністю із 8 команд серед осіб з вадами слуху та наслідками ДЦП: команд Рівненського регіонального центру «Інваспорт», Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, Острозької спеціальної школи для дітей з вадами слуху, Клеванської спеціальної школи № 2 та команди спортсменів з вадами слуху з Волинської області.

В урочистому відкритті змагань взяли участь начальник комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради Демчук Андрій Олександрович та головний суддя змагань Мурін Володимир Валерійович.

У підсумку переможцями та призерами відкритого Кубку Рівненської області з футзалу серед чоловіків стали:

І місце – команда Рівне -1 (з вадами слуху);

II місце – команда Волинської області (з вадами слуху);

III місце –  команда Рівне-2  (молодь до 21 року з вадами слуху).

У змаганнях серед юнаків переможцем стала команда РОДЮСШІ -1 (з вадами слуху). Друге місце виборола команда Клеванської спеціальної школи № 2, третє місце посіла команда РОДЮСШІ -2 (з наслідками ДЦП).

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та медалями.

За матеріалами "Інваспорт"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews