Млинівські поліцейські розшукали пенсіонерку

Нині вона перебуває у травматологічному відділенні із обмороженням пальців рук та ніг. 

Без свідомості жінку в полі за понад кілометр від місця проживання виявили працівники місцевої поліції вчора, сьомого січня. Нині врятована пенсіонерка у задовільному стані перебуває в лікарні.

Близько 11 години до поліції із заявою звернувся 50-річний житель села Новини, що його 79-річна матір, яка має розлади із пам’яттю, вночі босоніж пішла із дому та не повернулась. Чоловік спочатку самотужки спробував розшукати матір, однак не вдалося.

Слідчо-оперативна група на чолі із керівником Млинівської поліції одразу виїхали на місце події.

Орієнтовно через годину поліцейські розшукали жінку у засніженому полі. Вона була вже без свідомості. Правоохоронці одразу викликали «швидку» і до її приїзду кинулися рятувати пенсіонерку: розтирали тіло жінки та вкрили її власним одягом.

79-річну жительку села Новини госпіталізували до лікарні. Нині вона перебуває у травматологічному відділенні із обмороженням пальців рук та ніг. Зі слів медиків, загрози її життю та здоров’ю немає.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області