Для Рівного закуплять апарати ШВЛ на вісім мільйонів гривень

02.04.2020 12:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Вісім мільйонів гривень виділили на сесії міської ради на закупівлю для міста Рівне апаратів ШВЛ. Замовлення зроблено, очікують поставку восьми апаратів та обладнання до 10-го квітня.

Окремо 10 мільйонів було виділено на медичні заклади для придбання засобів індивідуального захисту, дезинфікуючих засобів, товарів медичного призначення для боротьби з COVID-19. Із цих 10-ти мільйонів станом на 31.03.2020 року вже проплачено за отримані товари на суму 1 724 082, 1 грн (див. фото). Інші замовлення очікуються, ведуться перемовини по найближчих закупівлях.

Важливо знати:

Специфіка використання бюджетних коштів полягає у неможливості закупівлі товарів готівкою. Крім того, товар має мати відповідну сертифікацію. На жаль, сьогодні часто постачальники хочуть мати справу виключно з готівкою або зі 100% передоплатою. У зв'язку з цим, втрачається дорогоцінний час.

Можливості фізичних осіб, благодійників, волонтерських організацій в даній ситуації значно оперативніші.

Ми дякуємо усім, хто, сьогодні, за власним бажанням, надає допомогу нашим медичним закладам. Ми також опублікуємо звіт про благодійну та волонтерську допомогу медикам.

Станом на 01.04.2020 року в усіх медичних закладах міста створено 10-денний запас засобів індивідуального захисту та дезинфікуючих засобів. І, як я вже повідомляла, головні лікарі продовжують відповідну закупівлю на кошти, які були виділені попередньо.

null
 

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews