У Рівненській області закінчилися пакунки малюка

02.06.2020 08:17   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

На державному рівні не був проведений тендер на закупівлю пакунків малюка, до якого входить усе необхідне для дитини у перші місяці життя.

Відтак, мами на Рівненщині під час виписування з пологового перестали отримувати таку допомогу від держави. Однак обласна влада не може з цим нічого вдіяти, тому просить усіх мам ставати в  чергу. Як тільки пакунки малюка привезуть, то їх усіх буде роздано.

Як розповів перший заступника голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, остання поставка «бейбі-боксів» в область відбулася 28 лютому:

- Уряд запровадив новий механізм закупівлі цієї одноразової допомоги. З початку березня 2019 року по березень 2020 року було роздано 13 335 пакунків малюка. Зараз ми рекомендуємо усім мамам, які народили дітей у квітні, подавати заяви до управління соціального захисту населення. Їх будуть фіксувати у реєстрі заборгованості. Як тільки на рівні держави буде проведений тендер, то кожна мама зможе їх отримати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє