Велике будівництво: як на Рівненщині відновлюють дорогу державного значення

06.06.2020 11:05   Джерело: ОГО
Опубліковано : Рівненський Новинар

На Рівненщині продовжують відновлювати дороги державного значення. Так, в рамках президентської програми «Велике будівництво» триває ремонт шляху Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Там відновлюють одразу дві ділянки: на межі Березнівського і Костопільського районів та від Костополя до Любомирки, зокрема на 100-112 км та 125-136 кілометрах.

Загалом на цих дорогах планують відремонтувати 33 км.

Так, на ділянці 100-112 км (на відео) будівельники вже виконали підготовчі роботи та завезли необхідну кількість щебеню. Тепер вони працюють над прокладанням асфальтного полотна. Пізніше там облаштують та укріплять узбіччя і смуги відводу.

Хід та якість робіт контролюється належним чином фахівцями САДу та Державного агентства автомобільних доріг України. Для безпеки робітників і водіїв організовано реверсний рух з світлофорним регулюванням.

Водіїв Рівненщини просять бути максимально уважними та обережними на цій ділянці дороги, дотримуватись швидкісного режиму та правил дорожнього руху.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО