Шестеро жителів Рівненщини взяли кредит на житло під 7%

05.04.2021 23:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

«Доступна іпотека»: шестеро жителів Рівненщини взяли кредит на житло під 7%.

івненщина – одна із найактивніших областей-учасниць державної програми «Доступна іпотека 7%». Лише за перший місяць дії програми мешканці області отримали 6 кредитів.

Загалом по Україні укладено 59 кредитних договорів на суму 43,3 млн грн.

«З 1 березня 2021 року в Україні запрацювала державна програма «Доступна іпотека 7%». І вже шестеро жителів Рівненщини скористалися її вигідними умовами на загальну суму понад 3,6 мільйони гривень. Нагадаю, програма надає можливість людям з відносно невисоким рівнем доходу отримувати житло в кредит з частковою компенсацію відсотків державою», - розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Загалом банки-партнери вже отримали понад 200 заявок на загальну суму майже 200 млн грн. Узгодили 28% заявок, 6% - відхилили, щодо решти - триває процес опрацювання.

При цьому, найбільше заявок надходить на вторинний ринок нерухомості - 76,2%, на первинний - 23,8%.

З переліком уповноважених банків та умовами Програми можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Фонду розвитку підприємництва.

null
 

Прес-служба РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews