За угон буса рівнянин постане перед судом

28.04.2021 16:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

21-річний мешканець Рівного, перебуваючи у стані сп’яніння та маючи умисел на незаконне заволодіння транспортним засобом, поблизу однієї із багатоповерхівок на вулиці Романа Шухевича розбив бокове скло у автомобілі «Mercedes-Benz».

Слідчі скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 21-річного рівнянина за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого у ніч із 10 на 11 квітня.

Під час досудового розслідування встановлено, що 21-річний мешканець Рівного, перебуваючи у стані сп’яніння та маючи умисел на незаконне заволодіння транспортним засобом, поблизу однієї із багатоповерхівок на вулиці Романа Шухевича розбив бокове скло у автомобілі «Mercedes-Benz». Завівши двигун шляхом замкнення проводів запалення, поїхав геть. Під час руху на перехресті вулиць Литовська-Шухевича-Князя Володимира «підозрілі» маневри водія побачили патрульні поліцейські, які його затримали та з’ясували, що транспортний засіб належить 58-річному рівнянину.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування рівнянину суд обрав запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

У скоєному 21-річний рівнянин щиро розкаюється та співпрацював зі слідством. Утім, обставина, яка обтяжує покарання — вчинення кримінального правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.

Відповідно до санкції статті обвинуваченому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews