Власна справа: гід по вдалому старту

26.05.2021 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Постійне прагнення до незалежності та бажання спробувати щось своє – добрі мотиватори для відкриття власної справи. Але цього замало для успішної справи. Для вдалого старту потрібні знання, кошти, оренда або купівля нерухомості та інколи найм персоналу. Шукаючи нерухомість Рівне пропонує багато варіантів зі зручним транспортним сполученням.

Початкові кроки у бізнесі

Найпершим етапом побудови власної справи є складання бізнес-плану або бізнес-ідеї. Коли ви чітко розумієте свою мету, знаєте своїх потенційних клієнтів та канали збуту, ви не будете витрачати марно час в процесі роботи.

Наступним кроком є вибір приміщення. Його можна шукати в інтернеті на сервісі OLX. Для швидкого пошуку ви можете відфільтрувати категорії та параметри пошуку. Обирайте приміщення з урахуванням вашого виду діяльності, кількості персоналу та потоку клієнтів, що планується. Враховуйте нові правила відвідування закладів, коли необхідно придержуватися дистанції.

Як вибрати приміщення?

В залежності від виду вашої діяльності обирати приміщення слід з урахуванням санітарних норм. У ньому повинні бути туалет, умивальник та місце для приймання їжі. Якщо ви плануєте торгівлю онлайн або з видачею товарів, то вам підійде приміщення-склад. Одна зона приміщення належить офісним робітникам, які керують процесами, а інша зона – складська для товару. Обов’язково розрахуйте, чи зручно буде потенційним покупцям добиратися до офісу. Отже, перевірте, чи є поруч:

  • паркування для авто;
  • зупинки транспорту.

Приміщення повинно бути чистим, зі справними замками та добрим освітленням. Для офісних робітників важливо уточнити, чи є поблизу кафе, продуктовий магазин або столова. Додатково зберіть інформацію про навколишніх конкурентів.

Якщо ви плануєте власне виробництво, то шукайте об’єкт з просторою площею, справною вентиляцією та заїздом для вантажівок.

Для торговельного майданчика краще шукати кімнату з ремонтом. Його необхідно буде обставити меблями та скласти єдину тематику. Обирати треба в тих місцях, де є великий потік людей, багато жилих будинків або бізнес-центрів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews