На рівненському стадіоні «Авангард» вкладають газон

01.10.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На футбольному полі стадіону Авангард триває процес укладання гібридного газону. Роботи стартували у минулий вівторок і мають повністю завершитися до кінця жовтня. Вкладанням газону займаються працівники фірми Динамо-Інвест. Наразі вони вже повністю завершили підготовчі роботи і виконують монтаж геотекстильного волокна, повідомляє пресслужба Народного клубу «Верес».

Роман СИНЯВСЬКИЙ, директор ТОВ Динамо-Інвест:

- Вже виложили фінішний шар суміші під устілку покриття і монтуємо сам гібридний газон. Штучне волокно. Готуємося також засівати його травою. Термін росту трави - три тижні. Плануємо до 10 жовтня повністю завершити процес посіву. Потім нам потрібно три тижні. До кінця жовтня всі роботи маємо завершити. 

Така погода нам підходить. Головне, щоб в процесі виконання робіт не вдарили морози, або сильні дощі, бо зараз ми будемо його витягувати, розчісувати штучний ворс максимально. Тому нам бажано, щоб не пішли дощі. Сподіваємося, що цей тиждень буде сухим, як і прогнозується, і ми встигнемо до 10-го числа засіятися і чекати, щоб трава зійшла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews