У Привільненській громаді запрацювало комунальне ательє

07.02.2022 20:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Одяг і не тільки відтепер можна замовити у швейних майстернях Привільненської громади. Також доступна послуга із виготовлення побутових речей та заміни відповідної фурнітури.

А все це завдяки відкриттю в громаді комунальних швейних майстерень. Створили ательє завдяки участі громади у щорічному обласному конкурсі ініціатив.

Громада подавала проєкт «Розширення сфери послуг КП «Господар» Привільненської сільської ради шляхом відкриття швейних майстерень у селах Привільне та Іваннє». Таким чином, вони перемогли та отримали 149,8 тисяч гривень. Ще 47,9 тисяч гривень – власні кошти.

Такі швейні майстерні можна буде знайти в Будинку культури в селі Привільне та в приміщенні старостату села Іваннє.

"Загалом кошти на свої ініціативи в 2021 році отримали Здовбицька, Шпанівська, Великоомелянська, Привільненська, Олександрійська, Бугринська, Деражненська, Миляцька, Острожецька, Демидівська, Радивилівська (на два проєкти), Здолбунівська та Острозька громади", - розповів директор департаменту економічного розвитку ОДА Костянтин Мокляк.

Нагадаємо, з обласного бюджету на проєкти розвитку територіальних громад торік виділено 2 мільйони гривень. На їх реалізацію громади спрямували співфінансування від 10 до 60 % загальної вартості проєкту.

Цьогоріч громади також отримають кошти на свій розвиток.

Прес-служба Рівненської ОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews