Ціни на продукти у Рівному зросли. Із чим це пов'язано

14.03.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Ціни на продукти в торгових точках громади виросли на 10-15 відсотків за час війни з росією. Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

- В цілому по місту, за аналізом управління економіки, ціни зросли на десять-п'ятнадцять відсотків. Це пов'язано із зростанням вартості пального. Адже пальне до нас завозили дуже часто тому числі із Білорусії, звідки вже зараз не везуть. Відповідно відбулось подорожчання. Тому прошу з розумінням поставитись до цих процесів. Все дуже часто, скажімо так, «впирається» в подорожчання пального і в логістику - доставку продуктів. Але заспокою рівнян: ми намагаємося максимально стримувати ціни, щоб вони були комфортними і доступними для кожного рівнянина, - наголосив Олександр Третяк.

А також відзначив, що місто контролює ціни на ключові суспільно чутливі категорії продуктів та товарів, які не можуть підніматися, зокрема, борошно, хліб, молоко, м'ясо.

Нагадаємо, існує перелік продуктів харчування та ліків, на які ціни контролюються на місцях.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews