Низка гуртожитків Рівного отримала побутову техніку від благодійників (ФОТО)

12.05.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На час війни Рівне стало вимушеною домівкою тисячам переселенців. Нині у гуртожитках Рівного знайшли прихисток понад півтори тисячі вимушено переміщених українців, з яких понад 300 – діти. 

Завдяки волонтерським організаціям, благодійникам та зусиллям працівників структурних підрозділів міської ради, ці люди мають, де спати, що їсти, забезпечуються одягом, взуттям, засобами гігієни, медичною допомогою та ліками, організацією дозвілля для діток тощо.

Нещодавно 10 гуртожитків Рівного отримали побутову техніку, надану в рамках реалізації гуманітарної ініціативи командою БО "Серце дітям України" / Heart for Children of Ukraine. Це благодійний фонд, який із перших днів війни активно допомагає і переселенцям, і ЗСУ, і людям, які залишилися на територіях, де ведуться бойові дії.

Як розповіла голова благодійної організації Тетяна Кідрук, за кошти американських партнерів US Ukrainian Activists, United Help Ukraine  та БО "Серце дітям України" вдалося закупити 114 одиниць техніки для гуртожитків. Зокрема, це – електрочайники, електроплити, праски, мікрохвилівки, холодильники, бойлери, пральні машинки, фени. Американські організації надали на це 15 тисяч доларів. Ще 89 тисяч гривень зі свого фонду дала БО "Серце дітям України".

Пресслужба Рівненської міськради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews