У Рівному більше 400 людей скористалися послугами Денного центру соціально-психологічної допомоги

03.05.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Фахівці Центру провели індивідуальні, групові консультування та арт-заняття. Працювала й команда мобільної виїзної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства, яка консультувала за місцем проживання чи перебування постраждалої особи.

За словами директорки КЗ «Денний центр соціально-психологічної допомоги» Олени Бобровської, це були місця проживання місцевих мешканців та ВПО, лікарня, здійснювали конституції за місцем роботи, у центрі міста, в парку, за містом.

Фахівці Центру проінформували постраждалих про наявні медичні, юридичні послуги та допомогли з поселенням у безпечне місце.

Для того, щоб викликати команду фахівців за місцем проживання або перебування постраждалої особи, отримати консультацію та інформаційну підтримку, варто зателефонувати за номером +38 095 033 20 09.

До Денного центру соціально-психологічної допомоги можна звернутися за адресою: м.Рівне,вул.Червонія Василя 29, моб.тел: 097-885-04-90.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews