Пиво «Опілля» в банці: чим зручніший новий формат справжнього

03.08.2023 11:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Пиво тернопільська броварня «Опілля» тепер випускає і в банковому форматі — вибір у любителів хмільного розширився. Коли у виробника якісний продукт, то тара, здається, не має особливого значення, бо споживача цікавить не упаковка, а те, що в ній. Коли ж один і той самий якісний продукт одного й того ж виробника у різних форматах упаковки, то перед споживачем постає вибір. Аби Ви могли свідомо обрати пиво «Опілля» у найзручнішій для себе упаковці, про переваги банки як тари для пива розповімо Вам докладно.

Тернопільська пивоварня «Опілля» експортову серію свого пива давно випускає у кегах та у скляних і пластикових пляшках. Тепер же 3 сорти цієї серії — "Lager", "Koryfei" та "1851" — отримали ще один формат. Вони стали банковим пивом.

В алюмінієвих банках із написом "Lager", "Koryfei" та "1851" Ви знайдете зварене за кращими традиціями із найякіснішої сировини те саме справжнє пиво «Опілля», що й у пластикових та скляних пляшках з такими ж етикетками. Однак те саме якісне пиво тепер буде у ще зручнішому форматі, бо пивна банка має цілу низку переваг.

null

Банка зберігає якість пива довше і краще

Не секрет, що додаткові кисень, тепло і сонячне світло пиву не друзі. Банка ж від усіх цих факторів захищає пиво краще за іншу упаковку. Алюміній, з якого зроблена банка, здатен відбивати до 90% світла, що потрапляє на її поверхню. Тому світлонепроникна пивна банка нагрівається значно повільніше, оберігаючи від сонячних променів колір і смак пива. Охолоджується ж пиво у банці швидше, як в іншій тарі. Тому для отримання приємної прохолоди банковому пиву в холодильнику знадобиться менше часу. Автоматизований процес розливу пива у банки залишає значно менший повітряний простір між пивом та упаковкою, ніж у скляних і ПЕТ пляшках. Також банка має значно надійнішу герметичність, тому додатковий кисень у неї не проникає, а пиво довше залишається свіжим. Від контакту з металом пиво оберігає сама технологія виробництва банки: її внутрішню поверхню покриває спеціальний шар, щоб напій металу не торкався. Встановлена ж на «Опіллі» нова технологічна лінія розливу пива у банки є додатковим гарантом якості банкового пива тернопільського виробника.

«Впроваджуючи найсучасніші технології, «Опілля» вдосконалюється і йде назустріч побажанням наших споживачів. Тому у виграші від встановлення нової лінії розливу — насамперед шанувальники нашої продукції, які отримують якісне пиво тепер і в банковому форматі», — кажуть пивовари «Опілля».

Банка значно легша за іншу тару для пива

Якщо порожня півлітрова скляна пляшка важить понад 300 грамів, то такого ж об’єму пивна банка — не більше 20-ти грамів, тобто у 15 разів менше. Алюмінієва банка легша і за пластикову пляшку: порожня ПЕТ пляшка об’ємом 0,5 літра важить 25-28 грамів, літрова — 35. Для «Опілля» як орієнтованого на споживача виробника зниження ваги тари і її компактність означає ще ширші можливості у постачанні пива любителям пінного: за один рейс вантажівка з певною тоннажністю зможе привезти до крамниць більшу кількість пива в банках, ніж це було б із пивом у важчій тарі. Здешевлення перевезень означає можливість «Опілля» довозити Вам справжнє пиво у найвіддаленіші куточки України і за кордон не тільки в більших обсягах, але й частіше. Для Вас як споживача це означає, що Ви завжди зможете придбати свіже пиво «Опілля».

Крім того, нести додому кілька банок улюбленого пива Вам буде значно легше, ніж таку ж кількість пляшок того ж пива. А ще Ви не ризикуєте залишить ні з чим, як це було б при падінні скляної пляшки з пивом. Від удару скляні пляшки як правило розбиваються, тоді як в алюмінієвих банок ударостійкість значно вища. Банка сконструйована так, що витримує внутрішній надлишковий тиск пива у 6 атмосфер і зовнішній натиск до 115 кілограмів. Тому алюмінієва банка — це не тільки легка тара для пива, а ще й надійна.

null

Пиво у банці — це цивілізаційний вибір

Банкове пиво стало світовим трендом не тільки через зручність для любителів хмільного, а й з екологічних причин. Упаковка такого пива зроблена з алюмінієвого сплаву, переробляти який у нові банки без втрати якості можна незліченну кількість разів. Майже 55% переробленого алюмінію підлягає повторному використанню проти лише 26% переробленого скла. Пивні банки — це найбільш перероблюваний пакувальний матеріал на Землі. Банку з-під пива можна здати у пункт прийому, а вже за два місяці купити банкове пиво, упаковка якого буде зроблена зі зданої Вами бляшанки. Тому алюмінієва банка — найбільш цивілізована упаковка у світі. У США практично 100% пива виробники розливають у банки, в Європі — близько 50%.

«Запровадженням нової технології розливу пива в банки ми диверсифікуємо можливості споживача пити наше пиво. Тепер справжні традиції пивоваріння «Опілля» — в новому світовому форматі», — підкреслюють тернопільські броварі.

Багаторічні поціновувачі продукції «Опілля» вже давно обрали свої улюблені сорти пива тернопільського виробника. Формат банкового пива кількість шанувальників справжнього від «Опілля» вочевидь збільшить. Знаючи переваги банки як надійнішої, легшої і зручнішої тари для пива, любителі хмільного тепер можуть зробити свій свідомий вибір і щодо нового формату продукції «Опілля». Звісно, кожен обирає свій формат, але однаково цінує справжнє. Спробувати "Lager", "Koryfei" та "1851" від «Опілля» в банці точно варто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews