Представниці Хмельницької АЕС - призери Всеукраїнського етапу конкурсу рефератів

10.11.2023 07:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Відразу дві представниці Хмельницької АЕС стали призерами Всеукраїнського етапу конкурсу рефератів «Ядерна енергія і світ», який проходив під егідою Українське Ядерне Товариство.
 
Цьогоріч географію конкурсу було розширено. До участі в конкурсі, крім представників атомних станцій, долучилась учнівська молодь Києва, Харкова, Миколаєва, Дніпра, Волинської області.
 
Попри значну конкуренцію, учасники від Хмельницької АЕС продемонстрували високий рівень підготовки. Як результат - перше місце Софії Кузьменко з рефератом «Інженер-енергетик - перспективна професія у повоєнній Україні» та заохочувальний приз Соломії Шпакович, яка дослідила «Особливості розвитку електроенергетики в умовах війни та її повоєнне відновлення.
 
Роботи, які презентували дівчата вирізняються актуальністю та містять елементи власних досліджень. У рефератах призерок також висвітлено профорієнтаційну діяльність Хмельницької АЕС.
 
Реферати та виступи учасників оцінювали члени журі - представники наукових інститутів, вишів та промислово-виробничих підприємств атомної галузі. Підсумовуючи результати конкурсу, журі відзначило високий рівень підготовки рефератів, а також висловило зацікавленість у залученні прогресивної молоді до навчання у профільних вишах.
 
Учасники Всеукраїнського етапу конкурсу рефератів отримають подарунки та призи від організаторів - ДП «НАЕК» «Енергоатом», УкрЯТ і партнерів конкурсу - групи компаній Energy Safety Group.
 
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews