Онлайн-ресурси для вивчення англійської мови: які корисні сайти можуть знадобитися

28.12.2023 15:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Англійська мова дуже важлива в сучасному світі. Щоб покращити свої знання, не завжди потрібно ходити на курси або наймати особистого репетитора. Зараз все частіше використовують онлайн ресурси для вивчення англійської мови, більшість з яких надає знання безкоштовно. Велику кількість корисної інформації з вивчення англійської мови можна знайти самостійно на сайті, при цьому вивчаючи все у зручний для себе час - потрібно лише обрати найкращий для себе портал.

Кращі інтернет-ресурси для вивчення англійської мови

Ми зібрали список найкращих порталів, кожен з яких має свої особливості та освітню програму.

American English at State 

Варто зазначити, що це сайт, а сторінка – у соціальній мережі Facebook Державного департаменту США, де знаходиться велика кількість навчальних матеріалів для підписників. Тут представлена не тільки граматика та словник, також є цікаві пости про місцевих американців, музику та унікальні звички.

BritishCouncil

Тут можна знайти безліч цікавих матеріалів для вивчення іноземної мови. Всі вони поділені за тематиками. Щоб закріпити пройдене, в кінці теми можна пройти тестування. Перед початком навчання можна скласти тест на визначення рівня володіння англійською. Сайт – не кращий вибір для новачків, оскільки він має виключно англомовний інтерфейс.

BBC Learning English

На сайті представлена велика кількість корисного матеріалу. Користувач може обрати відповідний рівень своєї англійської мови та почати навчання. Також тут є курс бізнес-англійської.

null

Voice of America

Портал створювався спеціально для тих, хто бажає практикувати американську англійську. Освітні матеріали поділені на декілька рівнів в залежності від складності подачі матеріалу – від початкового до впевненого. Тут можна знайти велику кількість цікавих завдань, користувачам представлено розділ з новинами на англійській та багато іншого. Також є окремі щоденні рубрики для вивчення слів та правил граматики.

Learning English

Над створенням цього порталу працював Кембриджський університет. На сайті представлено понад 80 різноманітних освітніх програм. Користувачі можуть ранжувати їх за рівнем складності та тривалості уроку. Якщо попереду на вас чекає мовний іспит, то на сайті можна пройти програму підготовки до нього. Також тут представлено 4 різних варіанти тестування для перевірки рівня англійської мови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews