На Рівненщину намагалися потрапити представники «Новоросії»

03.11.2015 11:05   Джерело: ОГО
Опубліковано : Новини Рівненщини
В одного з двох затриманих було фото, на якому він вдягнений у військову форму з нашивкою «Новоросії» та зі зброєю на фоні броньованої техніки.
 
 
Затримали підозрілих молодиків у пункті пропуску «Прикладники» на українсько-білоруському кордоні, що в Зарічненському районі на Рівненщині, прикордонники Луцького загону. Чоловіки поверталися в Україну з Білорусі. Вони пред’явили на контроль посвідки на повернення, а не паспорти. Тому прикордонники вирішили з’ясувати всі обставини їхньої подорожі. До перевірки також залучили працівників СБУ.



Правоохоронці встановили, що ці громадяни є вихідцями з Луганської та Донецької областей. В Білорусь потрапили з Росії, куди виїхали через закритий пункт пропуску «Ізварине», який нині знаходиться на непідконтрольній Україні території. Під час пояснень чоловіки плуталися у відповідях, а втрату документів пов’язували з перебуванням у стані алкогольного сп’яніння, тому не пам’ятають, де саме їх втратили.Не виключено, що чоловіки причетні до діяльності незаконних збройних формувань на сході держави.



Їх притягнуто до відповідальності за незаконний перетин кордону та передано співробітникам СБУ для проведення перевірки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО