У Рівному евакуювали містян

06.12.2016 11:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

06 грудня о 07:10 до чергової служби ГУ ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному двоповерховому житловому будинку в місті Рівне на вулиці Кооперативній, 5. За вказаною адресою негайно було направлено два відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

 

 

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла в двокімнатній квартирі на першому поверсі. Через сильне задимлення довелося евакуювати 4 мешканців будинку. За допомогою спецобладнання працівники Держслужби з НС швидко відчинили замкнені металеві двері оселі та в апаратах захисту органів дихання увійшли в середину. В одній із кімнат біля палаючого ліжка вогнеборці виявили напівпритомного чоловіка. Його відразу вивели на свіже повітря та передали лікарям швидкої медичної допомоги. Після цього за допомогою водяного ствола впродовж 10 хвилин пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь не встиг поширитися за межі однієї кімнати. До гасіння було залучено 7 рятувальників та 3 одиниці техніки ДСНС.

 

Наразі врятований чоловік 1990 р.н. з опіками кінцівок перебуває в медичному закладі. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews