У Рівному 160 бігунів зібрали на благодійність 17325 грн

20.07.2017 05:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Понад 160 учасників взяло участь у ІІ-му щорічному Благодійному забігу «Rivne Night Run 2017». Захід за традицією відбувся пізно ввечері у третю суботу липня. Учасникам забігу та спонсорам вдалося зібрати 17325 гривень. Усі ці кошти будуть спрямовані на ремонт кімнат для вмивання, туалету та душевої у дитячій групі №6 Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру.

null

Переможцями забігу стали: на дистанції 2 км – Ілона Калініченко та Ігор Сенько, на дистанції 6 км – Марія Ошурко та Роман Полюхович. Наймолодшою учасницею забігу стала Дана Бараш, якій три роки. Найстаршим – Ростислав Поліщук, якому 68 років.

null

Наступними подіями від Rivne Running Club стануть: забіг «Сильні духом» (Гідропарк, 30 липня) та Забіг у вишиванках «Rivne Patriotic Run 2017» (Майдан Незалежності, 24 серпня).

null

Нагадаємо, Благодійний забіг «Rivne Night Run 2017» організований за підтримки спонсорів та партнерів: Житлового комплексу «Spectrum» від «РЕНОМЕ»; Компанії «Ель Рой»; Друкарні «Каліграф»; фітнес-клубу «Fitness City Club»; Торгової марки спортивного одягу «GERA», інтернет-магазину меблів «MEBELKI.RV.UA», освіжаючого партнеру «АКВА САНА ДАР».

null

Забіг відбувся за сприяння Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та Рівненського міського центру здоров’я населення «Спорт для всіх».

null

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews