На Млинівщині провели «День поля»

14.08.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині розвивають картопляний бізнес: на території ТОВ «Яловицька Агротехнологія», що у Млинівському районі, організували «День поля».

Участь у заході взяли одні із найбільших у світі компаній-виробників насіннєвої картоплі  «HZPC» (Голландія) та «Європлант» (Німеччина).

У рамках заходу відбулася презентація технологій захисту рослин від компанії «ADAMA» (Ізраїль): представили добрива (основні та мікродобрива, гумати) такі виробники, як «Агротехносоюз» (HuminTech), «Спектрум» (Headland), «YARA»,  «EcoOrganic». Представники компаній технічного забезпечення «Вігор», «АгроВест», «Арсен», «Адена» презентували техніку, запчастини, паливно-мастильні матеріали.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Млинівської РДА Петро Рухер, який зазначив, що картоплярство вигідне і перспективне для українських аграріїв. В Млинвському районі основним виробником є ТОВ «Яловицька Агротехнологія», яке в цьому році вирощує 22 сорти картоплі на площі  76 га. З них на 10 га – сорт чіпсової картоплі, решта – промислові.

В програму заходу включили також виїзди груп на демо-ділянки різних сортів картоплі.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews