У Рівному представили унікальну виставку картин, написаних лаком для нігтів (Фото)

14.10.2017 00:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному в мистецькій галереї «Євро-Арт» вперше презентували унікальні картини, створені за особливою технологією. Екс-голова Тараканівської сільської ради Наталія Бороденко - єдина в Україні майстриня, яка творить за допомогою лаку для нігтів.

Картини Наталії Бороденко не залишають байдужими нікого, адже вони не тільки незвичні, а ще яскраві й теплі. А почала малювати п. Наталія з 2000-го року, відколи довелося працювати шкільним вчителем уроків малювання, хоч за фахом майстриня вчитель іноземних мов. 

«Двоє моїх рідних братів ніколи не бачили, як я малюю. Батько і мати також про це не знали і, на жаль, вже не дізнаються. Однак молодша донька малює краще за мене. Я сама часто нагадую людям, що я не художник і ніде цьому не вчилася. Але у своїх картинах - я сама, там моя душа, почуття, філософія», - зізнається Наталія Бороденко.

Художниця називає себе аматоркою, хоч має вже чималий доробок -  в галереї представлені 42 полотна, а загалом їх понад сотню. Виставку картин Наталії Бороденко презентували вже у Дубні, Червонограді, Івано-Франківську та ніших містах. Роботи Наталії - кропітка й дорога справа, адже на картину тільки матеріалів іноді йде на суму понад тисячу гривень. 

У Наталії Бороденко багато талантів - вона пише вірші, а ще бере активну участь у житті рідного Тараканіва. Нагадаємо, саме вона стала ініціатором встановлення пам'ятника Матері-жінки та сворення власної символіки та гімну села.

Привітати художницю-аматорку прийшла відомий бард і поетеса Лідія Гольонко, друзі, родичі та шанувальники творчості Наталії Бороденко. Виставка триватиме до 5 листопада у мистецькій галереї «Євро-Арт».

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 

null
Фото rvnews.rv.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews