Юліана Медічі

Юліана Медічі

журналіст, кореспондент, оглядач, RvNews

Галасливий натовп, "виставка картин" та концерти - вас вітає приміський потяг (Фото)

16.10.2017 17:05   Джерело: RvNews
Автор : Юліана Медічі

Натовп різного люду, гомін, під ногами торби і відра, подекуди неприємний запах, і не лише від тих, хто рідко миється, а й від туалета - вітаємо, ви потрапили у приміську електричку!

Зайнявши вільне місце біля вікна, ти намагаєшся відгородитися від цієї обстановки і побути в спокої, спостерагіючи за швидкоплинними картинками за вікном вагона. Задоволено виймаєш з кишені навушники і мрієш про релакс під швидкісний рух потяга. Та не все так просто. В електричці своє життя, яке диктує і свої умови. За мить у вагон заходить популярний серед постійних пасажирів циганський гурт з декількох чоловік. Весела і ритмічна музика різних інструментів, голосистий спів та неприємний запах не можуть не привернути твою увагу. Адже свою музику в навушниках ти вже не чуєш. Після декількахвилинного циганського концерту, "артисти" збирають з пасажирів свій гонорар і рушають далі. Ну і добре.

null
Фото з мережі Інтернет

Знову повертаєшся до своєї улюбленої музики і за кілька хвилин ти неочікувано опиняєшся на псевдобогослужінні. Якийсь молодий чоловік при вході у вагон голосно напівспіває-напівговорить церковні молитви. Після завершення він також очікує на гонорар, проходячи повз пасажирських сидінь з розкритим пакетиком. В той момент у тамбурі вже чекає юрба циганчат, які також не проти легких грошей. Але вони ще малі, то особливими талантами, крім "Тьотю, дядю, ну дайте гривню", не вражають. Гадаю, що наступний сезон телепередачі "Україна має талант" має проводитися саме у приміських потягах.

Окрема історія стосується чистоти вагонів. Адже твій краєвид з брудного вікна виглядає настільки жалюгідним, ніби старі полотна із пейзажами природи просто викинули в смітник, де їх притрусило пилом, трупами комах... Дощові потьоки ще якось намагалися це змити, але, на жаль, вийшло ще гірше. Навіть природі не під силу впоратися з цим брудом. Найбільшими поціновувачами такого мистецтва виступили працівники "Укрзалізниці". Вони зібрали цілу колекцію таких картин та замість вікон прикрасили ними вагони поїздів.

Вартість виставки та тутешніх концертів різна. Все залежить від відстані, яку ви плануєте проїхати. Наприклад, з Рівного до Ківерець 14 гривень. Де ж іще за такі гроші можна побачити ексклюзивну виставку картин, концерт різних талановитих людей і до того ж ще й цікаво доїхати до своєї станції?!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews