На Рівненщині з'явиться бітумне сховище

06.11.2017 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко анонсував спорудження бітумного сховища на території асфальтобетонного заводу в Березнівському районі. Днями голова особисто проінспектував хід роботи з виготовлення суміші для будівництва доріг на заводі.

Нагадаэмо, асфальтобетонний завод на території Яринівської сільської ради Березнівського району запрацював влітку цього року. За три місяці вони вже видали 15 тисяч тонн асфальтобетонної суміші, при тому, що за увесь рік планували вийти на показник у 30 тисяч. Їх робота нині надзвичайно затребувана — продукцію постачають насамперед для будівництва дороги Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Також завод покриває деякі об’єкти Володимирецького, Дубровицького та Сарненського районів. Директор ТОВ «ВВВ Монтаж» Віталій Коваль розповідає, що вони починають роботу о 4-й ранку і трудяться до пізнього часу. Установки працюють на повну потужність і цього ще мало:

«Взимку ми будемо робити реконструкцію — ставити вдвічі потужніший завод. Цей будемо перевозити або на інший об’єкт, або у Київ. Тому що, на жаль чи на щастя, ми не встигаємо видавати той об’єм суміші, що треба». 

Як ідуть справи на підприємстві поцікавилась і влада. Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, його заступник Ігор Тимошенко та очільники Березнівської РДА відвідали виробництво, ознайомились з технологіями і оцінили перспективи цього бізнесу. Зокрема, найближчим часом тут планується будівництво бітумного сховища з резервом 1 тис. тонн. Це вирішить проблеми з бітумом, для усієї області.

Довідково: нині на території Рівненщини працює 5 асфальтних заводів.

За матеріалами «Рівне Вечірнє».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews