Рівненські баскетболістки запрошують на заключні у цьому році матчі (Анонс)

15.12.2017 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Цими вихідними, 16 та 17 грудня, жіноча команда БК «Рівне» проведе заключні матчі у 2017 році. Вперше в чемпіонаті рівнянки зійдуться у поєдинку з харівським «ХАІ». Ігри пройдуть традиційно в Спорткомплексі ДЮСШ-4. У суботу, 16 грудня, початок о 18:00, а в, неділю, 17 грудня матч з «ХАІ» розпочнеться о 14:00.

Харківська команда в цьогорічній жіночій Суперлізі провела десять матчів. В активі – 4 перемоги та шість поразок. В команди дві перемоги над «Таврійською Зіркою» та дві – над «Чайкою» з Бердянська. Щодо поразок, то по дві від «Динамо-НПУ» та «Київ-Баскет», а також по одній від одеського «Інтерхіма» та «Чайки».

Тренує харків'янок Елеонора Чек. Команда має сильного гравця (має зріст 192 см) Олександру Чек, яка є найрезультативнішою в команді та набирає в середньому 18,6 очок за гру. Анастасія Рубашкіна найкраще в ХАІ грає під щитами, в середньому 8,6 підбирань за гру. А Аліна Лах з 4,2 результативних передач в середньому в матчі є головним плеймейкером.

Харків’янки розміщуються зараз на сьомому місці турнірної таблиці із 14 очками. Щоправда, суперники йдуть так щільно, що кожна перемога може вивести команду ледь не в першу четвірку.

Нагадаємо, що наш Баскетбольний клуб «Рівне» після тринадцяти зіграних матчів має сім перемог та шість поразок, з двадцятьма очками рівнянки посідають третє місце турнірної таблиці. Дві перемоги над харків'янками дозволять нашій команді закріпитися в трійці призерів та продовжити далі упевнено рухатись вперед.

Прес-служба БК «Рівне»

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews