На Рівненщині поліцейські шукають незаконно зрубані ялинки

30.12.2017 23:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Поліцейські Рівненської області перевіряють продавців новорічних ялинок та сосен разом з лісівниками. Це робиться для того, щоб виявити нечіповані дерева, що були незаконно зрубані, пише Північ-інфо.

null
Фото Північ-інфо

Нині поліцейські області разом з працівниками лісгоспів проводять масові перевірки точок продажу ялинок та сосен, а також транспорт, яким їх перевозять. Якщо під час такої перевірки знайдуть нечіповане дерево, до відповідальності притягуватимуть не лише продавців, а й посадових осіб, що допустили це правопорушення.

Щоб приховати, що ялинки були зрубані незаконно, продавці часто мають декілька чіпів на деревах, але людям продають немарковані.

null
Фото Північ-інфо

Як повідомляють у ГУ НП Рівненської області, перевірити куплену ялинку можна на офіційному сайті Державного агентства лісових ресурсів.

Поліцейські закликають громадян бути пильними й при купівлі новорічної красуні перевіряти, чи є на ній чіп або штрих-код.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews