Фотовиставку «Глибини душі» Олександра Майструка презентували у Рівному

10.06.2017 12:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

Фотовиставка-аукціон фотохудожника Олександра Майструка відкрилася вчора, 9 червня у Рівненському міському Будинку культури.

null
Фото Галини Данильчук

Чверть століття Олександр попри свою недугу нерозлучний із фотокамерою. Перші роботи, зроблені з вікна його квартири – це наче освітлені промінчиком сонця крихти життя, що вирувало поруч, композиції зі світла й тіней, звичайні предмети, що помічав лише він, які хотів наблизити до себе і подарувати таке бачення іншим.

null
Виставка О. Майструка

А потім було знайомство з рівненськими фотомайстрами із клубу «Час», професійне спілкування, навчання і поради, наполегливе торування непростого шляху у фотомистецтві. Друзі з радістю прийняли Сашка в своє творче коло, він став членом Національної спілки фотохудожників України, Міжнародної федерації фотомистецтва (FIAP). У нього безліч нагород та почесних звань. Світлини Олександра Майструка побували не лише в багатьох містах України, а й відомі у світі (Австралія, Бразилія, США, Японія та інші).

null
З журналістом Максимом Коломисом

Олександр любить світ і любить те, що він робить. Його роботи, як і він сам, випромінюють доброту, вони відверті і щирі. На нинішній виставці, де представлено близько 50 робіт, світлини різних років, починаючи з 1990-х до найсвіжіших, зроблених автором декілька днів тому. І в кожній із них глибини його жагучої до життя й творчості душі.

null
Галина Кульчинська

На відкриття виставки, яка відбулася саме у міжнародний день друзів, прийшло чимало друзів митця, а їх у нього дійсно багато, серед них і шанувальники його таланту, і товариші по творчому цеху із фотоклубу «Час».

null
Враженнями ділиться художник Олександр Гурістюк
null
Сергій Федчак щасливий, що придбав фотокартину Майструка 

На презентації організатори виставки провели аукціон, де лотом була одна зі світлин Олександра. Сергій Федчак придбав світлину за 1000 грн і залишився просто щасливим.

 Фото Галини Данильчук


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews