Що стало відомо щодо ДТП на Поліссі

10.08.2017 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Наше видання повідомляло про вчорашнє ДТП на Поліссі, на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Іванівка Сарненського району, в результаті якого загинуло п’ятеро людей, у тому числі вагітна жінка. Сьогодні стало відомо, хто саме загинув.

Зокрема, як повідомляє місцеве джерело Північ-інфо, за кермом кросовера «Nissan Qashqai» у Сарненському районі на Рівненщині загинув правоохоронець із Черкас та його вагітна дружина. Особу їхнього пасажира ще встановлюють.

null
Фото з мережі Інтернет

В іншому автомобілі «Volkswagen Caddy» загинуло подружжя з Луцька. Їхні онуки – троє дівчат віком від 12 до 15 років із Сарн залишилися живі та перебувають у лікарні.

Через те, що серед загиблих і працівник поліції, розслідуванням цієї ДТП тепер займається прокуратура Рівненської області. Травмовані діти перебувають під наглядом медиків у Сарненській районній лікарні - у реанімації і травматології.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews