У Рівному відбувся семінар «Підтримка розвитку спорту в ОТГ» (Фото)

23.06.2018 17:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

22 червня у Рівненській федерації профспілок відбувся семінар на тему: «Підтримка розвитку спорту в ОТГ».

Співорганізатором заходу виступив Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Семінар органічно поєднав теорію з практикою, бо спочатку говорили про розвиток спорту, а потім змагалися. 
Зокрема, змагання пройшли із таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, дартс, більярд та піднімання гирі.

У привітальному слові голова Рівненської обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Соляр розповів про вже проведені змагання між громадами області та майбутні плани. Перемог та здоров’я побажав учасникам начальник управління у справах молоді та спорту Рівненська Облдержадміністрація Віталій Ліпський. А директор ЦРМС Руслан Сивий розказав про ту роботу, яку проводить Центр:

«Для усіх нас важливо, щоб в об’єднаних громадах розвивалися фізична культура та спорт, бо це цікаве проведення дозвілля, а коли цікаво і є де, змагатися, то й молодь залишатиметься у такому селі чи селищі. ЦРМС тісно співпрацює з Товариством «Колос», вже чимало спільних заходів проведено і є бачення, як подальших наших дій, так само є й хороші результати. Хочемо, щоб життя в ОТГ області було цікавим та насиченим».

Змагання з шашок та шахів проходили у приміщенні Федерації профспілок, а боротьба за перемогу у більярді, дартсі та підніманні гирі - у регіональному центрі «Інваспорт».

За матеріалами прес-служби ЦРМС.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews