«Укрзалізниця» пропонує сніданок та вечерю

01.07.2018 18:43   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненські туристи подорожуватимуть комфортніше - повноцінне харчування пропонують не лише в денних швидкісних поїздах, а й у нічних: «Укрзалізниця» презентувала нову послугу. Про це повідомляє медіацентр «Магістраль» ПАТ «Укрзалізниця».

Поки що без борщу, але в меню є грибний суп, курячий бульйон та гаспачо.

Окрім перших страв, подорожуючим запропонують ще й картопляне пюре з куркою, пасту болоньєзе та кус-кус із овочами. На сніданок — каші, сирники та кисломолочні продукти. Також можна буде замовити сендвічі, різноманітні десерти та напої — чай, кава, соки.

Тестування послуги з харчування розпочалося 18 червня у чотирьох поїздах: № 81 Київ—Ужгород, № 104 Київ—Маріуполь, № 7 Київ—Івано­-Франківськ та № 749 Київ—Івано­-Франківськ. Трохи згодом, упродовж декількох тижнів, цей список поповниться ще кількома потягами, швидше за все — одеського напрямку. Вивчатимуть попит на гаряче харчування в нічних поїздах протягом трьох місяців.

«Поїзди, в яких наразі запроваджується повноцінне харчування, обслуговуватимуть спеціальні бригади з сервісу, — зазначив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час презентації нової послуги, що відбулася на Центральному вокзалі Києва. — Замовити обід можна на пасажирське місце по телефону, вказаному в меню, через офіціанта­-стюарда або отримати безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе. Ми пропонуємо повний комплекс харчування — від сніданків до перших страв і десертів. Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів. Уже в наступні декілька тижнів можна буде замовити ланч-­бокси при купівлі квитків як онлайн, так і в касі вокзалу. Згодом таку функцію плануємо запровадити і для інших позицій в меню. Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження».

До складу ланч-­боксів входять перша та основна страви, сендвічі, чай, десерт, одноразові ложка, виделка та ніж. Вартість замовлення, залежно від асортименту ланч­-боксу, — 95 та 115 грн. Загалом ціни цілком демократичні. Перші та основні страви доступні пасажирам за ціною від 38 грн за порцію, сендвічі — 42 грн, десерти — від 18 грн, сніданки коштуватимуть від 29 грн.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv