У день Незалежності в Рівному відбудеться Міжнародний фольклорний фестиваль «ЕтноРівне-2018»

19.08.2018 23:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Це перший фестиваль. Проте для участі в ньому прибудуть фольклорні колективи не лише з України, але й із Білорусі, Литви,  Туреччини, Індії.

У програмі:  урочиста хода вулицями міста, виступи на Бульварі Незалежності, Парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка, Парку Молоді (Лебединці) , виставка-ярмарок виробiв народно-ужиткового мистецтва та святковий концерт на Майдані Незалежності.

null
 
 
 
null

Фестиваль проходить за підтримки Рівненської міської ради та Виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Засновниками та організаторами фестивалю є: Управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому, Рівненський міський Палац дітей та молоді, Етнокультурний центр Рівненського ПДМ та ГО «Молодіжне творче об’єднання «Древлянські джерела».

Співорганізаторами фестивалю є: ГО «Джазовий клуб «ДжЕм» та міжнародний джазовий фестиваль “ART JAZZ”, Рівненський Міський Будинок культури,  XV Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором» (м.Луцьк) та Рівненське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews