У Рівному обговорять остаточні правки до проекту Положення «Про відкриті дані»

27.11.2018 09:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У середу, 28 листопада об 11.30 в Інформаційно-освітньому просторі «Інфохаб» (м. Рівне, вул. Словацького, 3а)  відбудеться остання робоча зустріч по напрацюванню Положення «Про відкриті дані у місті Рівне». 

Захід організовано в рамках проекту «Залучення громади Рівного до впровадження реформ», що реалізується об’єднанням громадських організацій «Рада реформ Рівного».

Під час зустрічі будуть обговорені остаточні правки до проекту Положення «Про відкриті дані» (goo.gl/i17BLq), пропозиції, та зауваження до якого можуть вносити всі бажаючі.

Розробка Положення «Про відкриті дані» дасть старт впровадженню політики відкритих даних у місті, а також дозволить створити нові правила ведення та публікації наборів даних, розпорядником яких є Рівненська міська рада, її виконавчі органи та міські комунальні підприємства.  Положення визначатиме діяльність ради щодо впровадження політики відкритих даних від визначення та створення даних до їх публікації.

Покращення ситуації з публікацією, використанням та поширенням відкритих даних сприятиме впровадженню електронних сервісів для міської ради та громадян, проведення аналізу, прийняття рішень, а також налагодженню постійного зв’язку з середовищем зацікавлених сторін (бізнес, науковці, громадський сектор, журналісти, активісти, ІТ-середовище, представники влади).

 

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Володимир Якшин,

Громадянська мережа ОПОРА

тел.:  098 66 31 923

e-mail: rivne@opora.org.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews