У Рівному відбудеться презентація книги "Сільська любов та інші жахіття"

17.02.2019 15:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Сьогодні, 17 лютого, о 18:30 до Рівного завітає відомий журналіст Василь Зима  з презентацією своєї книги «Сільська любов та інші жахіття», яка відбудеться у  книгарні «Є», що на вул. Короленка, 2,  інформує заклад на своїй сторінці у Фейсбук.

 Хоча книга не про любов і не про жахи, точніше це не основне у книзі. Реальність сучасної України, яка тісно переплітається із минулою містикою. Те, що впливає на кожного , до кого потрапляє , і змінює їхні життя. 
Це вже п’ята книга Василя Зими. Цього разу твір побачив світ завдяки співпраці з видавництвом «Український пріоритет» та за підтримки телеканалу «Еспресо». Доречно згадати, що Василь – ведучий каналу «Еспрессо», лауреат премії імені Олеся Гончара, лауреат премії «Гранослов» і улюбленець багатьох читачів по всій Україні.
У своїй новій книжці – збірці містичних новел з життя сучасної України – автор запрошує читача до подорожі маленьким самобутнім селом Дахталія. Хоча село переживає ті ж самі події, що й вся Україна, лише тут вирує містика. Читач познайомиться з відьмою, яка живе на перехресті доріг, дізнається історію загадкового маляра, довідається, чим скінчиться помста самотньої дівчини через зраду коханого і завітає в гості до баби, що своїм ворожінням намагається захистити село від прадавнього українського лиха.
Коктейль з містики, самобутніх традицій та дивовижних краєвидів, - саме те, що треба довгими зимовими вечорами!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews