Одразу у чотирьох громадах Рівненщини реалізовують проєкт «Медове коло»

24.07.2019 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

В області розпочинається активна фаза реалізації масштабного проєкту «Зелений шлях «Медове коло». Це туристичний маршрут протяжністю понад 250 кілометрів, створений з метою  популяризації Рівненщини як локації зеленого та активного туризму. 

«Зелений шлях «Медове коло» пролягає через територію Рівненського, Костопільського, Березнівського, Корецького і Гощанського районів.

Упродовж липня-жовтня ц.р. за підтримки Рівненської облдержадміністрації та активних територіальних громад буде втілено пілотну частину проєкту, що включатиме Деражненську, Шпанівську, Березнівську і Соснівську територіальні громади.

Під час реалізації проєкту буде організовано більше 10-ти експедицій для збору і систематизації інформації про туристичні та етнографічні цікавинки маршруту;
знято і розповсюджено 15 відеороликів;
створено 4 локальні маршрути: у Деражненській, Шпанівській, Березнівській і Соснівській територіальних громадах; розпочато процес наповнення електронної мапи Зеленого шляху «Медове коло».

Партнери проєкту: «Купа пригод – путівник мандрівника: Шпанівська сільська рада – села Великий і Малий Житин, Бармаки Рівненського району, Березнівська районна державна адміністрація, Соснівська селищна рада. 

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews