Троє осіб травмувалося у двох ДТП на Рівненщині

За обома фактами розпочато досудове розслідування. 

Автопригоди сталися минулої доби у Володимирецькому та Гощанському районах.

Учора, 19 жовтня, близько 21:30 на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Городець водій автомобіля «Renault Clio», 18-річний житель Волинської області, допустив зіткнення із попутним мотоциклом «Bird». Двоколісним транспортним засобом, який був без ввімкненого освітлення, керував 17-річний житель Сарненського району.

Внаслідок ДТП травмувався мотоцикліст та пасажирка – 17-річна жителька Сарненщини. У обох неповнолітніх медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, осаднення, а в юнака ще й закритий перелом ліктьового суглобу. Їх госпіталізували до лікарні.

Керманич авто відповідно до медичного освідування був тверезий.

Крім того, в ДТП постраждала 40-річна жителька Гощі. Водійка автомобіля «LADA Largus» на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Горбаків не впоралася з керуванням та допустила зіткнення із металевою конструкцією – ліхтарем.

Попередньо, медики у неї виявили закриту черепно-мозкову травму, забої та садна тіла. Також у салоні авто перебувала й 7-річна донька водія, яка внаслідок ДТП не постраждала. Наразі обоє відпущені додому.

За обома фактами триває досудове розслідування. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області