Жіноча БК «Рівне» розпочала сезон перемогою

29.10.2019 08:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

БК «Рівне» нині посідає друге місце в жіночій Суперлізі.

Вихідними в рамках жіночої баскетбольної Суперліги БК «Рівне» вдома приймав «Чайку-ДЮСШ» із Бердянська.

25 жовтня був перший звітний домашній для підопічних рівнянок. Тож вони доклали усіх зусиль, аби святковий настрій у глядачів зберігся і після завершення матчу. Господарки розпочали дуже потужно, вигравши першу чверть 20:12. У другому періоді морячки вирівняли гру але пішли на перерву за 10-очкового відставання. Внести злам у хід подій Чайка спробувала у третій чверті, яку виграла 14:8. Запекла боротьба на майданчику тривала до останніх хвилин. Але вийти вперед хоч раз у матчі, тим більше закріпити цей успіх підопічним Срджана Радуловича не вдалося.

Найрезультативнішою у цьому поєдинку стала Вікторія Шматова – 21 очко. 

Рівне-ОШВСМ - Чайка-ДЮСШ  67:59 (20:12, 18:16, 8:14, 21:17).

Підопічні Валерія Жартуна в другому матчі знову схилили на свій бік шальки терезів у протистоянні з «Чайкою». Вже у першій чверті вони набрали 20 очок і закінчили цей ігровий відрізок з подвійною перевагою. Вдвічі більше очок набрав Рівне і у другій чверті 18:9. Це дозволило піти на перерву з перевагою 19 очок. Тож у другій половині гри господаркам достатньо було утримувати суперниць на очковій відстані. З цим завданням вони впоралися.

Рівне-ОШВСМ - Чайка-ДЮСШ 62:48 (20:10, 18:9, 14:15, 10:14).

БК «Рівне» нині посідає друге місце в жіночій Суперлізі.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне