У Рівному відбудеться благодійний ярмарок

17.12.2019 15:13   Джерело: Рівне Вечірнє
Опубліковано : Вікторія Синиця

Гроші, зароблені на ярмарку, підуть на лікування п’яти онкохворих пацієнтів.

Заступниця міського голови Галина Кульчинська анонсувала 17 грудня, у вівторок, великий Благодійний ярмарок на майдані Незалежності Школярі та педагоги принесуть вироби ручної роботи, щоб зібрати кошти п’яти пацієнтам онковідділень.

Школярі вже готуються до продажу власноруч виготовлених смаколиків та святкових подарунків і прикрас, котрі вони мають продати, щоб підтримати грошима своїх ровесників, що зараз у біді.

«Варто прийти, щоб відчути себе св. Миколаєм, долучитися до цієї доброї справи напередодні свят і допомогти дітям і їхнім батькам, яким зараз важко, - запевняє Галина Кульчинська. - І скажу вам відверто, з власного досвіду попередніх років, це вигідно і практично, оскільки все, що ви придбаєте на "Шкільному благодійному ярмарку" дешевше ніж в магазинах. Повірте, в цей день наші діти разом зі своїми батьками роблять неймовірну та благородну справу: 13-го грудня 2018 року під час такого ярмарку було зібрано 154 580 грн. для онкохворих дітей міста. Кошти в цей же день були передані родинам дітей».

Цьогоріч 17-го грудня 2019 року кошти, які будуть зібрані на ярмарку підуть на підтримку Михайлика Бондаренка (НВК №12), Володимира Дворянського (НВК № 19), Анастасії Андрощук (випускниці ЗОШ №3), Софійки Соловей, яка мріє одужати і піти до дитячого садочку, та Олексія Савчука (ЗОШ №8).

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне Вечірнє