Соломійка з Вараша потребує допомоги

19.05.2020 19:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У маленької Соломійки з Вараша діагностували рак крові, дівчинка потребує допомоги.

Аби допомогти дівчинці потрібно взяти участь у Благодійному аукціоні «Творчість заради життя» та придбати годинник ручної роботи. Це можна зробити на сторінці Фейсбук Благодійний аукціон «Творчість заради життя».

ЛОТ 312: “Вишиваний годинничок” від рівненської майстрині Я. Таня для маленької онкохворої Соломійки Кришталь.

Квіти і час поєднані у мікровишивці ніжного жіночого кварцового годинничка. Кожна мить неповторна, а життя прекрасне і безцінне. Щоразу, коли вВи дивитиметесь на годинник, будете пам’ятати цю вічну істину. Делікатна вишивка виконана французькими нитками, ремінець - штучна шкіра.

Соломійці Кришталь з Вараша ще немає 2 років. І в крихітки непростий діагноз – рак крові, який приголомшив батьків життєрадісної і грайливої дівчинки. З 28 квітня Соломійка у Рівненському відділенні онкогематології і вже починає хіміотерапію.

Фонду потрібно оплатити пакет обстежень, які дитині зробили перед початком введення хімії. Лише основні аналізи на різні види гепатитів, герпесу, цитомегаловірусу, токсоплазмозу та інші віруси коштують 9800 гривень.
Також треба мати на рахунку не менше 20 тисяч гривень на непередбачувані витрати.

Координатор: Мар`яна Рева (098) 45 26 916.

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762 призначення платежу – добровільна пожертва
(корпоративна карта Благодійний Фонд “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівна

«Благодійний аукціон «Творчість заради життя» створений волонтерами в грудні 2015 року і працює як творчо-благодійний майданчик, що спрямований на допомогу дітям з онкологією, паліативними та рідкісними захворюваннями. Головна мета аукціону – поширити інформацію про тих, хто опинився віч-на-віч з важкою недугою і потребує вартісного лікування.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews