На Рівненщині з автобуса «Еталон» вкрали колеса (ФОТО)

13.07.2020 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

До поліції 12 липня близько другої години ночі повідомила 54-річна охоронець автостоянки на вулиці Гагаріна обласного центру, що невідомі особи здійснили крадіжку коліс із маршрутного автобуса «Еталон».

Слідчо-оперативній групі жінка повідомила, що оглядаючи територію, помітила на дорозі підозрілий мікроавтобус білого кольору, а на стоянці біля маршрутки — двох чоловіків. Побачивши жінку, ті кинулися втікати, перекинувши через паркан колесо. Зловмисники втекли на бусі, однак охоронець встигла сфотографувати номерні знаки. 

Під час огляду місця події поліцейські виявили за парканом складені чотири колеса від маршрутки. 

Орієнтування на транспортний засіб розіслали всім екіпажам патрульної поліції. І вже через деякий час інспектори зупинили його на вулиці Чорновола обласного центру. Чоловіків доставили до відділу поліції. Там правоохоронці встановили, що зловмисниками виявилися 30-річний житель села Кошатів та 40-річний із Здолбунова, які раніше в поле зору працівників поліції не потрапляли.

За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews