Рівненський драматичний театр вимушено пішов на канікули (ВІДЕО)

28.10.2020 11:12   Джерело: itvmg.com/
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівне у червоній зоні. Рівненський драматичний театр вимушено йде на тижневі канікули. Вистави які були заплановано, театрали змушені перенести. Або ж глядачі можуть здати свої квитки. Про це дивіться у нашому матеріалі.

Вікторія актриса драми. З дитинства займалась в театральній студії. Розповідає, що із нетерпінням чекала відкриття театрального сезону. Не склалось. Рівне у червоній зоні. Театр зачиняють на тиждень.

«Знову ми не побачимо глядача, що знову нашого не буде прибутку. Ми не зможемо робити нові вистави, бо у нас не буде прибутку. Якщо все працює, то чому театр не може працювати. Якщо транспорт працює, ресторани працюють, каже працюють, базар працює. Значить і ми можемо працювати», – каже Вікторія Клєщенко-Пилипчук, актриса Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Через віднесення міста Рівне до червоної зони. Академічний-український музично-драматичний театр змушений закрити двері для своїх відвідувачів.

«На жаль, ми не можемо обслуговувати відвідувачів. Всі вистави які запланували, будуть перенесені на інший термін, або глядачі можуть здати квитки які вони придбали. Дуже складно, ми виходили з карантину, дуже не легко це було. Ми вийшли з нього, попрацювали місяць, пропрацювали успішно. Люди скучили за театром, люди прийшли до театру, але на превеликий жаль. Ситуація загрозлива, тому ми вимушені виконувати рішення комісії», – розповів Володимир Петрів, директор і художній керівник Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Проте репетиції тривають. Адже театрали сподіваються, що зовсім скоро вони зможуть відновити свою роботу.   Та виступати для тисяч рівнян.

Джерело: https://itvmg.com/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: itvmg.com/